QSO на сајтот

Почитувани OM, Ве молиме да забележите:
Изгубив голем дел од мојот стар Вклучи се должи на хард диск несреќа, и за жал јас не се имате било какви бекап. Затоа, QSOs помеѓу 1992 и 2010 не се ниту во онлајн Вклучи ниту во QSO на сајтот.


на