ПМР 446

Португалски ПМР репетитори листа

Корисничко име Локалните Канал Тон Опсег Оперативни часа
L02 Градината – Азорските Острови 6 – 446,06875 12 (100) Коста da Ilha направи Faial 24 Horas / Кол
L03 Чвор 6 – 446,06875 12 (100) Distrito на Сантарем 24 Horas / Кол
L05 Назарет 5 – 446,05625 12 (100)
L07 Оливеира do Bairro 5 – 446,05625 12 (100) 100% Bustos и околината 24 Horas / Кол
R01 Palmela 5 – 446,05625 22 (141.3) Лисабон, Setúbal и Алентехо 24 Horas / Кол
R02 Montejunto – Cadaval 8 – 446,09375 22 (141.3) Западниот регион и Ribatejo 24 Horas / Кол
R03 Odivelas 2 – 446,01875 22 (141.3) Голема Лисабон, Ribatejo и Алентехо 24 Horas / Кол
R04 Portalegre 4 – 446,04375 22 (141.3) Portalegre 24 Horas / Кол
R05 Chaves 2 – 446,01875
R06 Вила Острови 5 – 446,05625 10 (94.8) 80% Површина Северна
R07 Пристаниште 8 – 446,09375 DCS 132 Област на Порт 24 Horas / Кол
R08 Гарда 1 – 446,00625 19 (127.3) Гарда 24 Horas / Кол
R09 Доградба 7 – 446,08125 10 (94.8) Централниот регион 24 Horas / Кол
R10 Lourinhã 3 – 446,03125 30 (186.2) Lourinhã област 24 Horas / Кол
R11 Торес Vedras 5 – 446,05625 3 (74.4) Торес Vedras 24 Horas / Кол
R12 Almada 6 – 446,06875 26 (162.2) Лисабон, Almada, Seixal, Barreiro 24 Horas / Кол
R13 Caldas da Rainha 3 – 446,03125 22 (141.3) Западниот регион Време на викендите
R14 Barreiro 3 – 446,03125 14 (107.2) Јужниот брег и околу 24 Horas / Кол
R15 Маја 7 – 446,08125 30 (186.2) Маја – Тестови (5Км) 24 Horas / Кол
R16 Понта Делгада 8 – 446,09375 Отворете Остров на S. Мигел 24 Horas / Кол
R17 Гарда 2 – 446,01875 19 (127.3) Гарда
R19 Mafra 7 – 446,08125 6 (82.5) Mafra и Синтра Западот 24 Horas / Кол
R20 Sesimbra 7 – 446,08125 30 (186.2) тестови 24 Horas / Кол
R21 Fundão 6 – 446,06875 6 (82.5) Cova da Beira 24 Horas / Кол
R22 Оливеира де Azeméis 7 – 446,08125 10 (94.8) Северниот брег област на Aveiro 24 Horas / Кол
R23 Евора 8 – 446,09375 17 (118.8) 24 Horas / Кол
? Montijo 4 – 446,04375 37 (241.8) 24 Horas / Кол

 

Канал Frequência Том Frequência Том Frequência Том Frequência Том Frequência Том Frequência
Канал 1 446.00625 MHz 01 67.0Hz 09 91.5 Hz 17 118.8 Hz 25 156.7Hz 33 210.7 Hz
Канал 2 446.01875 MHz 02 71.9Hz 10 94.8Hz 18 123.0Hz 26 162.2Hz 34 218.1Hz
Канал 3 446.03125 MHz 03 74.4Hz 11 97.4Hz 19 127.3Hz 27 167.9Hz 35 225.7Hz
Канал 4 446.04375 MHz 04 77.0Hz 12 100.0Hz 20 131.8Hz 28 173.8Hz 36 233.6Hz
Канал 5 446.05625 MHz 05 79.7Hz 13 103.5Hz 21 136.5Hz 29 179.9Hz 37 241.8Hz
Канал 6 446.06875 MHz 06 82.5Hz 14 107.2Hz 22 141.3Hz 30 186.2Hz 38 250.3Hz
Канал 7 446.08125 MHz 07 85.4Hz 15 110.9Hz 23 146.2Hz 31 192.8Hz
Канал 8 446.09375 MHz 08 88.5Hz 16 114.8Hz 24 151.4Hz 32 203.5Hz